stylo’s

hallo,

Zoals reeds te lezen is op mijn startpagina groeide de collectie pennen uit van een beetje tot …heel veel. Te veel in korte tijd om ze allemaal bij te kunnen houden. Alle bakjes, dozen en alle stapelmateriaal die ik thuis kon vinden kwamen in de stylo-kamer terecht. Ja, zo is de kamer gedoopt want het is werkelijk een kamertje vol met pennen.

 

DSC02410

De verzameling omvatte alle reclamepennen geordend volgens merk, type en kleur en daarnaast ook een groot aantal thema’s die apart werden bijgehouden. alle banken, hotels, auto-merken, medicijnen… noem maar op, zijn in plastic bakjes opgeborgen en daarnaast heb ik nog 2 kasten gemaakt vol met lade’s om zoveel mogelijk alles uit elkaar te houden. na ongeveer 50.000 pennen ben ik de tel zoek geraakt en heb ik beslist om het anders aan te vangen.

Nu is de kamer gevuld met pennen per merk, soorten pennen van het merk en alle kleur uitvoeringen per type pen. het is een hele karwei om ze allemaal opnieuw te sorteren maar beetje bij beetje komt alles op zijn plaats. Althans dat hoop ik. Verder zijn er een paar onderwerpen overgebleven zoals: banken, pennen van het rode kruis, hotels, coca cola. en alles over medicijnen. Natuurlijk is er ook een aparte hoek voor alle speciale en metalen pennen.  Alle verschillende mechanische potloden en een aantal vulpennen vullen de rest van de kamer op.

Het is eigenlijk moeilijk te omschrijven welke pennen er allemaal tussen zitten en wil deze maar al te graag illustreren met foto’s ervan.